Over mij

I

Ik ben Karin van Speybroek en sinds 2007 werkzaam in mijn praktijk Delphin Natuurgeneeskunde. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen die hun eigen weg al hebben gevonden. Ik werk al vele jaren als verpleegkundige in het Amphia ZKH in Breda. De reguliere geneeskunde ken ik door en door, ik heb er veel  kennis en ervaring opgedaan. Als geen ander begrijp ik hoe belangrijk onze lichamelijke en geestelijke gezondheid is.... maar ook dat energetische behandeling een mooie en natuurlijke aanvulling kan zijn om weer goed in je vel te zitten of beter om te leren gaan met de stress, ziekte en alle hectiek van deze tijd.

Als kind voelde ik mensen al goed aan, of ze verdrietig waren of ziek en had ik helderziende ervaringen. In de loop van de jaren werden deze ervaringen steeds sterker, ik besloot me verder te ontwikkelen en om goed om te leren gaan met wat ik voelde en waarnam. Ik heb de HBO opleiding Energetisch Therapeut aan het HJBC in Utrecht afgerond en vele bijscholingen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT en de geschillencommissie GAT.

Sinds bijna 20 jaar begeleid ik  kinderen en volwassen met lichamelijke en psychische klachten door middel van energetische therapie en coaching. Het is een holistische behandelmethode, ik kijk naar je gehele menszijn, niet alleen je klacht,. Want waar is het begonnen?  Hoelang bestaat het al?  Energetische therapie kan op verschillende manieren worden toegepast, ik voel, zie en werk in het energieveld van de mens. Het energieveld bestaat uit verschillende energielagen en chakra` s. Ik kan hierin blokkades opsporen, soms zitten die er al jaren waardoor je lichamelijke en psychische klachten kunt krijgen.

Maar ook kinderen met paranormale ervaringen help ik hiermee om te gaan.  Ze zijn vaak bang en begrijpen niet wat ze zien. Door mijn ervaringen als kind begrijp ik heel goed wat een kind doormaakt wanneer het iets waarneemt wat anderen niet zien. Mijn specialiteit zijn kinderen die hooggevoelig zijn en dat valt niet mee in deze hectische tijd met social media en alle verleidingen van deze tijd, ze raken overprikkeld. Er moet nogal veel in deze tijd...

En niet te vergeten Corona!  De laatste 2 jaar heeft veel gedaan met ons, heb je corona gehad en blijf je moe? Kan je niet goed concentreren, slapen, teveel prikkels etc. Dan kan energetische therapie misschien iets voor jou betekenen.

Met energetische therapie kom je weer bij jezelf en in je kracht om keuzes te maken die bij je passen!  Een natuurlijke manier van behandelen is mijn passie!

 


Gevolgde (Aanvullende) Opleidingen / Cursussen:

A-Verpleegkundige Opleiding St.Ignatius ziekenhuis                                         
HBO-Natuurgeneeskundig Therapeut
Kindercoachopleiding 

Vakinhoudelijke bijscholingen en workshops.