Over mij

I

Ik ben Karin van Speybroek en sinds 2007 werkzaam in mijn praktijk Delphin Natuurgeneeskunde. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen die hun eigen weg al hebben gevonden. Ik werk al vele jaren als verpleegkundige in het Amphia ZKH in Breda. De reguliere geneeskunde ken ik door en door, ik heb er veel  kennis en ervaring opgedaan.

Als kind voelde ik mensen al goed aan, of ze verdrietig waren of ziek en had ik helderziende ervaringen. In de loop van de jaren werden deze ervaringen steeds sterker, ik besloot me verder te ontwikkelen en om goed om te leren gaan met wat ik voelde en waarnam. Ik heb de HBO opleiding Energetisch Therapeut aan het HJBC in Utrecht afgerond en vele bijscholingen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT en de geschillencommissie GAT.

Ik houd me vooral bezig met kinderen die paranormale ervaringen hebben en help ze hiermee om te gaan.  Ze zijn vaak bang en begrijpen niet wat ze zien. Door mijn ervaringen als kind begrijp ik heel goed wat een kind doormaakt wanneer het iets waarneemt wat anderen niet zien. Voor ouders soms moeilijk te volgen wanneer je zelf niet bekend bent hiermee. Paranormale ervaringen komen veel voor bij kinderen.  Ze durven dit vaak niet aan ouders te vertellen en blijven zo rond lopen met iets wat ze niet begrijpen. Mijn specialiteit zijn kinderen die hooggevoelig en paranormaal zijn.

 

 


Gevolgde (Aanvullende) Opleidingen / Cursussen:

A-Verpleegkundige Opleiding St.Ignatius ziekenhuis
HBO-Natuurgeneeskundig Therapeut
Kindercoachopleiding

Vakinhoudelijke bijscholingen en workshops.