Werkwijze

Behandeling kinderen

Behandeling van kinderen is mogelijk vanaf de leeftijd van 2 maanden.  Wilt u een afspraak voor uw kind dan is het eerste contactmoment een intake met u als ouder alleen.
Aan de hand van de intake zal ik de mogelijkheden en therapie bespreken.  De behandeling van kinderen is vaak van korte duur, ze herstellen vaak sneller dan volwassenen. Klachten bestaan vaak nog niet lang, en met goede gezonde  lifestyle kun je vaak al veel bereiken. Heeft uw kind al langer klachten raadpleegt u dan eerst de huisarts.

Volwassenen

Intake en behandeling kunnen in een behandeling gecombineerd worden.  We kijken eerst naar wat er speelt en hoelang de klachten al bestaan. Wat is er gebeurt in je leven?  Maar ook de vraag wie ben je eigenlijk, en wat heb je nodig om weer vooruit te kunnen of je beter te gaan voelen? We maken dan samen een behandelplan. Over het algemeen zit er 6 weken tussen de  behandelingen. Lichaam en geest hebben tijd nodig om de energetische behandeling te verwerken. Soms is het maar 1 of 2 keer nodig, bij chemotherapie of langdurige ziekte kan het langer behandelen nodig zijn. We evalueren steeds wat er nog nodig is en hoe het behandelproces gaat. 

De behandelingen vinden geheel gekleed plaats. Je hoeft alleen je schoen uit te doen.

Wanneer je al langere tijd lichamelijke of psychische klachten heeft dan is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen.